Home   Chat   Discussies   Gebeurtenissen   Downloads   Links  
Gebruikersnaam:
 
Paswoord:
 
Paswoord Opslaan Je paswoord vergeten?
 
Alle Discussies
Film, TV en Radio
Oorspronkelijke Real Life bij Yorin
Printer Vriendelijke Versie  
Schrijver Vorige Onderwerp Onderwerp Volgende Onderwerp  
Albert Weterings
President


Netherlands
1475 Berichten
2661 Goud
1490 Rep. Points
Geplaatst - 08/14/2002 : 16:06:35   Bekijk Profiel   Email Plaatser   Visit Albert Weterings's Homepage   Stuur Albert Weterings een ICQ Bericht   Reageer met Quote Stuur een prive bericht naar Albert Weterings
Deze winter oorspronkelijke real life en eigenzinnig Nederlands product bij Yorin.

Yorin heeft een leerzaam seizoen achter de rug. Aansluiting bij de wensen van de kijkers en een heldere programmering moeten ervoor zorgen dat Yorin het contact met zijn publiek herstelt. Met Oorspronkelijke Real Life, Eigenzinnig Nederlands Product en Amerikaanse Films en Fictie, kruipt Yorin komend seizoen weer in de huid van zijn doelgroep. Dat begint al bij de ijzersterke en herkenbare vooravond. Op werkdagen van zes tot half negen biedt Yorin de twee best bekeken comedies uit Amerika, 'Friends' (de nieuwe afleveringen van de serie 'Friends' zijn te zien op de maandagavond om negen uur) en 'Everybody Loves Raymond'.
Vervolgens wordt de kijker bediend met The # 1 real life soap 'Big Brother', daarna met 'Onderweg naar Morgen' en tenslotte de gloednieuwe, supersonisch snelle quiz 'Wie Heeft De Langste', waar je hoofd van gaat tollen. De dinsdag-, woensdag- en donderdagavond staan in het teken van drie eigenzinnige personalities: Robert Jensen, Beau van Erven Dorens en Tom Rhodes. Zij geven hun geheel eigen en ongezouten visie op de maatschappij.
Verder brengt Yorin een breed scala aan het allerbeste Amerikaanse product op prime time en de late avond. Series als '24', een grensverleggende en originele reeks die in Amerika het publiek de adem heeft benomen en blockbuster-speelfilms met titels als 'End Of Days', 'The Rainmaker' en 'American Pie' staan garant voor urenlang kijkgenot. Naast 'Big Brother 4' en originele talkshows, biedt Yorin nog meer eigenzinnig Nederlands product.
Een ware primeur op Yorin is 'Bonbini Beach', de eerste Nederlandse telenovelle rond menselijke strubbelingen temidden van tropische pracht. Een laatste maar zeer belangrijke eyecatcher is 'Idols', de Nederlandse versie van het ongeėvenaarde 'Pop Idol', dat Engeland wekenlang in de ban heeft gehouden in de jacht naar het ultieme zangtalent. Van auditie tot de top, niets blijft ongezien in dit fascinerende real life programma.

Bron: Persbericht Yorin


Groeten Albert

Ryanne
Lid18 Berichten
132 Goud
23 Rep. Points
Posted - 08/14/2002 : 20:52:15   Bekijk Profiel   Email Plaatser   Reageer met Quote Stuur een prive Bericht naar Ryanne
Het is in ieder geval fijn dat mijn favo-komediereeks "Friends"weer komt, echt een half uurtje lachen en ontspannen met die 6 maffe figuren!

Ga naar boven

    
Spring naar:

Stel in als je standaard homepage Voeg toe aan Fovorieten Privacy Raporteer Fouten © 2002 PrijzenVergelijker.nl MaxWebPortal Snitz Forums Ga naar boven